Verwante categorieën

Secretariaat, Amsterdam Pink Panel
Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers:

Titel Onderzoeker
Categorieën Amsterdam Pink Panel
Informatie

Voor het AmsterdamPinkPanel, een samenwerking tussen COC Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam , zijn we op zoek naar versterking van het team. Ben jij zelfstandig, creatief, nieuwsgierig en daadkrachtig, heb je affiniteit met de LHBT-groep en begrijp je welke gevoeligheden er zijn? En heb je daarnaast ervaring in het doen van onderzoek met vragenlijsten en de analyses daarvan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitgebreide Taak Omschrijving

 • 6 x per jaar een vragenlijst (mede)ontwikkelen, controleren en/of implementeren;
 • de statistische analyses van de vragenlijst (eventueel in samenwerking met de UvA) uitvoeren, de resultaten interpreteren en vertalen naar de praktijk;
 • meedenken over onderwerpen voor nieuwe vragenlijsten en signaleren van hiaten in de huidige kennis.

Wat heeft de organisatie te bieden

Het AmsterdamPinkPanel bied je een unieke kans om de koers van onderzoek en de daaraan verbonden acties van COC Amsterdam mede te bepalen. De functie is vrijwillig, wisselend van tijdsbelasting en kan grotendeels in eigen omgeving worden uitgevoerd, waarbij je je tijd zelf kunt indelen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Jan van Asch (jan.van.asch@cocamsterdam.nl). Voor informatie over het AmsterdamPinkPanel, kijk op www.amsterdampinkpanel.nl.

Contactpersoon Jan van Asch
E-mail jan.van.asch@cocamsterdam.nl
Solliciteer Nu


Titel Medewerk(st)er Secretariaat
Categorieën Secretariaat
Informatie

COC Amsterdam zit midden in een grote veranderingsslag. We zijn druk bezig om de organisatie om te vormen naar een vrijwilligersorganisatie. Voor een cruciaal punt binnen de organisatie, het secretariaat, zijn we nu een nieuwe manier van werk aan het ontwikkelen. Om aan deze afdeling op een goede wijze nieuwe gestalte te geven, is COC Amsterdam op dit moment op zoek naar meerdere kandidaten (vrijwilligers) voor de functie medewerk(st)er secretariaat.

Zoals gezegd, we zijn nog doende om de precieze werkzaamheden/taken vorm te geven. De juiste kandidaten kunnen/zullen hierbij zelf ook nadrukkelijk inbreng hebben. In algemene zin gaat het om het uitvoeren van en ondersteunen bij de gebruikelijke secretariaatshandelingen; te denken valt dan aan:

 • Telefoon, post, email
 • Adresbestanden bijhouden (vrijwilligers, relaties enz.)
 • Diversen: kopiëren, voorbereiden vergaderingen en evenementen, bezoek ontvangen

Functie-eisen voor deze belangrijke vrijwilligersfunctie:

 • Hoort tot de LHBT-gemeenschap, of heeft aantoonbare affiniteit hiermee.
 • MBO werk- en denkniveau.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukking in de Nederlandse taal.
 • Kunnen werken met de PC.
 • Kan en wil in samenspraak met het bestuur, met name met de secretaris en de penningmeester, meedenken over de inrichting en werkwijze van het secretariaat
 • Integriteit bij het verwerken van vertrouwelijke gegevens.
 • Dienstverlenende en klantgerichte instelling.

Werktijden zijn in overleg; gelet op het goed kunnen functioneren van het secretariaat is het wenselijk, dat je 1 vaste dag of dagdeel beschikbaar bent voor het werk. Ook is het van belang dat je in principe voor langere tijd beschikbaar bent.

Solliciteer Nu


<< Jun 2015 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeCheck Our Feed