Wij zijn er voor Amsterdam en omstreken.

5 december 2015: Amsterdam vangt LHBT-vluchtelingen die daaraan behoefte hebben apart op.
30 augustus 2015: Amsterdam schaft verplichte geslachtsregistratie op gemeentelijke formulieren af
2015: start Cocktail, maatjesproject voor LHBT asielzoekers in Amsterdam en Almere
1 maart 2023: Op 1 maart ondertekenden 14 partijen het provinciaal regenboogstembus akkoord 2023.
2014: oprichting van AmsterdamPinkPanel, een onderzoekspanel voor veiligheid van LHBT Amsterdammers
8 april 2013: groot protest in Amsterdam tijdens bezoek Poetin
1 april 2016: Amsterdam viert 15 jaar homohuwelijk met I Amsterdam in regenboogkleuren
2013: COC Amsterdam e.o presenteert het RAINBOW-project: een nieuw lespakket voor voorlichting op scholen
2016; COC Amsterdam e.o. bestaat zeventig jaar!
2016: EuroPride in Amsterdam
2021: COC Amsterdam bestaat 75 jaar!

Doe mee!

Op verschillende manieren kun jij helpen om onze activiteiten in Amsterdam en omgeving mogelijk te maken, voor nu en de toekomst.

Steun COC

Pink Instanbul 2013 in Paradiso

11 maart 2013 -

Pink Istanbul is het feest dat kunst, muziek, en mensen uit Amsterdam en Istanbul met elkaar verbindt in een uitdagende nacht vol live-acts, dj’s en performances. Deze editie maakt Pink Istanbul meer dan ooit plaats voor Turks talent uit de gay scenes van Istanbul en Amsterdam. Gestimuleerd door de vele positieve reacties naar aanleiding van de Turkse boot tijdens Gay Pride Canal Parade 2012, Pink Istanbul met Erol Alkan in oktober 2012 en de première van de film Turkse Boot op maandag 4 maart. Baris K, een grote naam uit de Turkse disco en house scene in Istanbul, staat op zaterdag 6 april in Paradiso.

Baris K is een belangrijke speler in Istanbul’s legendarische feesten Gizli Bahce, KOD Muzik, Godet en RedRoom en is mede-oprichter van SOAP’s nieuwe project: Mini Muzikhol, de house en disco tempel en hippe nieuwe club van Istanbul. Ook werkte hij samen met anderen, zoals Francois K. en D.I.R.T.Y. Soundsystem uit Parijs. Baris K ontdekte oude psychedelische funk/disco/folk in de Turkse muziek en gebruikt dit verloren geluid in zijn sets en brengt deze uit onder de naam Eurasia Mixes.

Met dj-sets van onder andere de Amsterdamse Lustige Lola & Weltschmerz en een heel bijzondere set van DJ Sanyi en Misz Bunty belooft deze Pink Istanbul weer een ware mix van Amsterdam en Instanbul scenes te worden. Miss Bunty zal bij deze editie niet alleen acte de présence geven als MC en vocaliste, ze brengt tevens een paar tracks ten gehore van haar nieuw te verschijnen album ReAnimated, samen met Sander Stenger (DJ Sanyi), drummer Michel Scholten en de Boys on Heelz.

In de kleine zaal van Paradiso wordt dampende, stomende en opzwepende Turkse popmuziek gedraaid. Naast DJ Erhan Afacan (Pink Istanbul resident) treed gast DJ Umut Eser op, bekend uit de populaire Turkpop feest scene in Nederland. De Turkpop zaal is onder de Pink Istanbul fans inmiddels berucht en van velen stiekem de favoriete zaal van de avond.

De line-up voor zaterdag 6 april: Baris K (ist), Lustige Lola & Weltschmerz, DJ Sanyi, Ozan Kanik, Lupe, Erhan Afacan, Umut Eser. Host/MC/Vocals by Misz Bunty. Performances door Trippin Angels, BLUSH en The House of Galore. Visuals door ShiTv.

Pink Istanbul
Zaterdag 6 april
Zaal open: 23.30-05.00 uur
Entree: 15,- incl. daglidmaatschap
Klik hier voor meer informatie en kaarten!

Categorie:
Amsterdam, Buitenland, Cultuur
Tags:
, , , , ,