Wij zijn er voor Amsterdam en omstreken.

2014: oprichting van AmsterdamPinkPanel, een onderzoekspanel voor veiligheid van LHBT Amsterdammers
1 maart 2023: Op 1 maart ondertekenden 14 partijen het provinciaal regenboogstembus akkoord 2023.
2015: start Cocktail, maatjesproject voor LHBT asielzoekers in Amsterdam en Almere
2016: EuroPride in Amsterdam
1 april 2016: Amsterdam viert 15 jaar homohuwelijk met I Amsterdam in regenboogkleuren
5 december 2015: Amsterdam vangt LHBT-vluchtelingen die daaraan behoefte hebben apart op.
2021: COC Amsterdam bestaat 75 jaar!
2013: COC Amsterdam e.o presenteert het RAINBOW-project: een nieuw lespakket voor voorlichting op scholen
8 april 2013: groot protest in Amsterdam tijdens bezoek Poetin
30 augustus 2015: Amsterdam schaft verplichte geslachtsregistratie op gemeentelijke formulieren af
2016; COC Amsterdam e.o. bestaat zeventig jaar!

Doe mee!

Op verschillende manieren kun jij helpen om onze activiteiten in Amsterdam en omgeving mogelijk te maken, voor nu en de toekomst.

Steun COC

Geef vandaag voor COC’s Shakespeare Club 2018!

10 juni 2018 -

Steun onze LHBTIQ+ gemeenschap om verhalen te delen, het te hebben over wat we van elkaar kunnen leren en wat ons met elkaar verbindt! 

Vandaag start onze crowdfundcampagne om van COC’s Shakespeare Club 2018 een prachtige editie te maken voor ontmoeting, verbinding en cultuur. JIJ kunt helpen! Doneer vandaag via de doneer-knop een bedrag dat ten goede komt aan de binding binnen onze gemeenschap!

Als vervolg op de succesvolle COC’s Shakespeare Clubs van 2016 en 2017 presenteert COC Amsterdam de 3e editie tijdens Pride week van 29 juli tot en met 5 augustus. Editie 2018 zal een divers programma hebben dat in partnerschap met vertegenwoordigers van diverse queer organisaties samengesteld wordt. De super diverse LHBTIQ+ gemeenschap is hierin breed vertegenwoordigt. Ons doel is om alle hoeken van de queer gemeenschap bijeen te brengen in een veilige en open ruimte en zo een platform te creëren voor discussie en onderzoek naar wie wij zijn als gemeenschap. Wat betekent het in 2018 om onderdeel te zijn van de queer gemeenschap, en hoe kan dit een katalysator zijn in het verbinden van andere groepen in Amsterdam? Er zijn vele betekenissen van het woord ‘queer’ en we willen ruimte geven voor gesprek hierover. Daarnaast is er natuurlijk heel veel gezelligheid, dans en muziek of kun je gewoon bij ons ‘zijn’! COC’s Shakespeare Club wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het Amsterdam Museum.

Lees hier meer over COC’s Shakespeare Club 2018.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”33″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”5″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s COC’s Shakespeare Club 2017 | Door: Marc McClain

Categorie:
COC Amsterdam e.o., Gay Pride
Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , , ,