Wij zijn er voor Amsterdam en omstreken.

1 maart 2023: Op 1 maart ondertekenden 14 partijen het provinciaal regenboogstembus akkoord 2023.
2021: COC Amsterdam bestaat 75 jaar!
2014: oprichting van AmsterdamPinkPanel, een onderzoekspanel voor veiligheid van LHBT Amsterdammers
2016; COC Amsterdam e.o. bestaat zeventig jaar!
2015: start Cocktail, maatjesproject voor LHBT asielzoekers in Amsterdam en Almere
2013: COC Amsterdam e.o presenteert het RAINBOW-project: een nieuw lespakket voor voorlichting op scholen
30 augustus 2015: Amsterdam schaft verplichte geslachtsregistratie op gemeentelijke formulieren af
5 december 2015: Amsterdam vangt LHBT-vluchtelingen die daaraan behoefte hebben apart op.
1 april 2016: Amsterdam viert 15 jaar homohuwelijk met I Amsterdam in regenboogkleuren
8 april 2013: groot protest in Amsterdam tijdens bezoek Poetin
2016: EuroPride in Amsterdam

Doe mee!

Op verschillende manieren kun jij helpen om onze activiteiten in Amsterdam en omgeving mogelijk te maken, voor nu en de toekomst.

Steun COC

Nieuwjaarsreceptie COC Nederland in Paradiso

17 januari 2013 -

Op zondag 27 januari vindt de nieuwjaarsreceptie van COC Nederland plaats in Paradiso in de vorm van een groot feest genaamd ‘TRUE COLORS’. Zie hier de uitnodiging van COC Nederland:

“De COC nieuwjaarsreceptie is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot en uitbundig evenement waar de hele LHBT-gemeenschap, BNers, politiek en anderen elkaar tegenkomen, het glas heffen en zich goed vermaken met optredens, muziek en andere zaken. Bovendien is de receptie de plek en het moment dat we de Bob Angelo Penning uitreiken aan een persoon of organisatie die zich op uitzonderlijke wijze voor de LHBT-emancipatie heeft ingezet. En uiteraard zijn er optredens van bekende artiesten, dansers en DJ’s.

Dit jaar is het evenement nog grootser en feestelijker dan voorgaande jaren. Vandaar ook dat we verhuizen naar poptempel Paradiso en onder de titel TRUE COLORS een geweldig programma aanbieden. Dit jaar staan de initiatieven, clubs, organisaties en groepen in het middelpunt die op de een of andere manier bijdragen aan het bij elkaar brengen van homo’s, lesbo’s, bi’s en transgenders en hen op die manier met elkaar in contact brengen en ‘versterken’. Of het nou de wandelclubs, sportverenigingen, praatclubs of feesten zijn, ze vervullen een enorm belangrijke functie en vaak op plekken buiten de Randstad of voor groepen die elkaar anders niet makkelijk weten te vinden.

COC hoopt dat jullie tijdens het feest zichtbaar aanwezig willen zijn, dit feest is voor jullie en we hopen zo aan onze brede achterban te laten zien hoeveel en hoe belangrijk de initiatieven van vrijwilligers, activisten en anderen zijn als het gaat om de emancipatie van LHBT’s in Nederland. Met elkaar willen we laten zien hoe divers, verspreid, verschillend, groot of klein, amateuristisch of professioneel we zijn. Tijdens TRUE COLORS lanceren we bovendien een nieuw fonds genaamd naar de COC oprichter; het Bob Angelo Fonds. Dit fonds wil met begeleiding en kleine financiële bedragen initiatieven -ook die van jullie- ondersteunen.

Naast een leuke middag/avond bieden we jullie de gelegenheid om je als groep te laten fotograferen door een professionele fotograaf. Het zou daarom leuk zijn als jullie je er op kleden en hopelijk biedt de titel van het feest TRUE COLORS je hiervoor een aanknopingspunt.”

LET OP: het feest is gratis maar aanmelding is vereist om ongewenste gasten te weren. Doe dit op tijd! Het COC Amsterdam heeft voor haar eigen vrijwilligers al plaatsten gereserveerd, maar alleen voor vrijwilligers die zich op onze vrijwilligersborrel 13 januari jl. hebben ingetekend. Volgende week volgt hierover meer informatie. Geen vrijwilliger voor COC Amsterdam maar wel zin om te komen met je roze initiatief?

Dan kun je je aanmelden via http://truecolors.coc.nl/tickets/

AANMELDEN KAN DUS NIET VIA COC AMSTERDAM!

INFO
Lokatie: Paradiso, Leidseplein
Datum : Zondag 27 januari
Tijd     : 16.00 – 23.00 uur

 

Categorie:
Amsterdam, Borrels, COC Amsterdam e.o.
Tags:
, , , , , , ,