Wij zijn er voor Amsterdam en omstreken.

1 april 2016: Amsterdam viert 15 jaar homohuwelijk met I Amsterdam in regenboogkleuren
8 april 2013: groot protest in Amsterdam tijdens bezoek Poetin
5 december 2015: Amsterdam vangt LHBT-vluchtelingen die daaraan behoefte hebben apart op.
2014: oprichting van AmsterdamPinkPanel, een onderzoekspanel voor veiligheid van LHBT Amsterdammers
1 maart 2023: Op 1 maart ondertekenden 14 partijen het provinciaal regenboogstembus akkoord 2023.
2013: COC Amsterdam e.o presenteert het RAINBOW-project: een nieuw lespakket voor voorlichting op scholen
2021: COC Amsterdam bestaat 75 jaar!
30 augustus 2015: Amsterdam schaft verplichte geslachtsregistratie op gemeentelijke formulieren af
2015: start Cocktail, maatjesproject voor LHBT asielzoekers in Amsterdam en Almere
2016: EuroPride in Amsterdam
2016; COC Amsterdam e.o. bestaat zeventig jaar!

Doe mee!

Op verschillende manieren kun jij helpen om onze activiteiten in Amsterdam en omgeving mogelijk te maken, voor nu en de toekomst.

Steun COC

Terugbetaling is vertraagd

29 maart 2020 -

Inmiddels is het twee weken geleden dat de Roze Filmdagen helaas geannuleerd moesten worden vanwege de coronacrisis. Iedereen die een kaartje online heeft gekocht, zou het bedrag automatisch binnen 10 werkdagen (ingaande vanaf maandag 16 maart) terugkrijgen. Voor sommigen duurt het nog even iets langer. Hieronder het bericht van het Roze Filmdagen-bestuur, indien je deze nog niet hebt ontvangen via jouw eigen mailadres.

Mocht je het festival alsnog willen steunen, dan kan dat door member te worden. Meer informatie is te vinden op de website: https://rozefilmdagen.nl/membership


Beste RFD ticket koper
(English below)

Het is helaas nog niet gelukt om alle refunds voor iedereen rond te krijgen. Het geweldige team van Het Ketelhuis is er hard mee bezig. Het komt erop neer dat iets te enthousiast achter elkaar voorstellingen zijn geannuleerd en dat het systeem die creditacties niet allemaal aan kon. (Dit is een unieke situatie..)

Terugstorten gaat nu handmatig per voorstelling. Voor een deel van de vastgelopen refunds is dit eenvoudig, maar er is ook een deel van de bezoekers waarbij de error niet zomaar zichtbaar is. Hiervoor zijn ze bezig met een andere oplossing, maar dat gaat pas in de loop van volgende week af zijn. Excuses voor de vertraging. Er wordt hard aan gewerkt, Maar ook het team van Het Ketelhuis werkt nu vanaf huis en kan niet zo efficiĆ«nt werken als gebruikelijk.
We houden jullie op de hoogte.

Dear RFD ticket buyer,

Unfortunately, we have not yet been able to arrange all the refunds for everyone. The great team at Het Ketelhuis is working hard to get it right. The bottom line is that we canceled a bit too enthusiastically and that the system could not handle all those credit arrangements. (This is an exceptional situation ..)

Het Ketelhuis is now going to refund manually, screening by screening. This is easy for part of the refunds. There is also a group of ticket buyers where the error is not visible. They are working on a different solution for this, but that will not be in place until next week. Sorry for the delay. They are working hard on it. They are also working from home, so is not as efficient as they wished it would be.
We keep you posted.

Bestuur / board Roze Filmdagen | Amsterdam LGBTQ Film Festival

Categorie:
Cultuur
Tags:
, , , , , , ,