Wij zijn er voor Amsterdam en omstreken.

8 april 2013: groot protest in Amsterdam tijdens bezoek Poetin
2014: oprichting van AmsterdamPinkPanel, een onderzoekspanel voor veiligheid van LHBT Amsterdammers
2021: COC Amsterdam bestaat 75 jaar!
2015: start Cocktail, maatjesproject voor LHBT asielzoekers in Amsterdam en Almere
2016: EuroPride in Amsterdam
1 april 2016: Amsterdam viert 15 jaar homohuwelijk met I Amsterdam in regenboogkleuren
1 maart 2023: Op 1 maart ondertekenden 14 partijen het provinciaal regenboogstembus akkoord 2023.
2013: COC Amsterdam e.o presenteert het RAINBOW-project: een nieuw lespakket voor voorlichting op scholen
2016; COC Amsterdam e.o. bestaat zeventig jaar!
30 augustus 2015: Amsterdam schaft verplichte geslachtsregistratie op gemeentelijke formulieren af
5 december 2015: Amsterdam vangt LHBT-vluchtelingen die daaraan behoefte hebben apart op.

Doe mee!

Op verschillende manieren kun jij helpen om onze activiteiten in Amsterdam en omgeving mogelijk te maken, voor nu en de toekomst.

Steun COC

Roze Maandag 2013

22 juli 2013 -
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/07/2013
Hele dag

Locatie
Tilburg (meerdere locaties)

Categorieën


rozemaandagEen bijzondere invasie, daar kan Tilburg zich voor opmaken op 22 juli 2013. Op Roze Maandag 2013 wordt de stad overgenomen door een roze menigte met maar één doel: het uitbundig vieren van een feest van verbroedering. Iedereen die homo-emancipatie en –integratie een warm hart toedraagt wordt uitgenodigd zich in het roze te steken en te helpen bij deze roze invasie.

In het weekend van 25 mei is er een groep roze verkenners het centrum van de stad ingetrokken om Tilburg op de roze overname voor te bereiden. Tijdens een nachtelijke operatie hebben ze zich op verschillende plekken in de stad verschanst bij hun missie: “Make love, not war!” Van straat tot straat en plein tot plein: dit roze leger begint in Tilburg om daarna de rest van de wereld te veroveren. Tijdens de roze invasie wordt niemand gevangen genomen en is er genade voor iedereen. De eerste beelden van de invasie zijn hier te zien. Ze worden tevens via sociale media gedeeld.

Prijswinnende campagne 2012
Na de prijswinnende campagne van 2012 “Be Gay for a Day!” is er ook dit jaar is weer hard gewerkt. De vrijwilligers van Stichting Roze Maandag brengen het evenement op een creatieve manier nationaal en internationaal onder de aandacht. Veel enthousiasme, tijd en moeite zijn er ingestoken en hebben geleid tot wederom een prachtige campagne waar de Stichting Roze Maandag trots op is.

Vernieuwde website, Facebook en Twitter
De website van Roze Maandag, www.rozemaandag, is vernieuwd en gaat op maandag 27 mei live. Hij is opgezet om de bezoekers van Roze Maandag de informatie te geven die nodig is om hun bezoek aan Roze Maandag zo makkelijk mogelijk te maken. Daarnaast zijn Facebook en Twitter van groot belang. Zij vormen het dynamische hart om met elkaar voorpret te delen. Via deze kanalen blijft men op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en bekendmakingen in aanloop naar Roze Maandag 2013.

Komende tijd wordt er steeds meer bekendgemaakt over Roze Maandag 2013. O.a. de tijden van de RozeMaandagExpress, de Roze Karavaan en optredens op de dag zelf zullen via de genoemde kanalen naar buiten worden gebracht.

Categorie:
Festivals
Tags: