Wij zijn er voor Amsterdam en omstreken.

8 april 2013: groot protest in Amsterdam tijdens bezoek Poetin
2015: start Cocktail, maatjesproject voor LHBT asielzoekers in Amsterdam en Almere
1 april 2016: Amsterdam viert 15 jaar homohuwelijk met I Amsterdam in regenboogkleuren
30 augustus 2015: Amsterdam schaft verplichte geslachtsregistratie op gemeentelijke formulieren af
2013: COC Amsterdam e.o presenteert het RAINBOW-project: een nieuw lespakket voor voorlichting op scholen
1 maart 2023: Op 1 maart ondertekenden 14 partijen het provinciaal regenboogstembus akkoord 2023.
2021: COC Amsterdam bestaat 75 jaar!
2014: oprichting van AmsterdamPinkPanel, een onderzoekspanel voor veiligheid van LHBT Amsterdammers
5 december 2015: Amsterdam vangt LHBT-vluchtelingen die daaraan behoefte hebben apart op.
2016; COC Amsterdam e.o. bestaat zeventig jaar!
2016: EuroPride in Amsterdam

Doe mee!

Op verschillende manieren kun jij helpen om onze activiteiten in Amsterdam en omgeving mogelijk te maken, voor nu en de toekomst.

Steun COC

Nieuw lhbt-festival ‘Ode aan de vrouw’

14 juni 2015 -

Nu al het leukste, creatiefste en gezelligste festival voor lesbische, bi- en transgendervrouwen: tijdens Ode aan de Vrouw staat een dag lang de spotlight op talloze initiatieven van en voor LBT-vrouwen. Kom op 28 juni a.s. kijken, luisteren, netwerken, inspiratie opdoen, dansen en genieten bij Roest in Amsterdam met Loïs Lane, Luna Lunettes, Sjeazy Pearl e.a. Meld je hier aan voor het event.

Ode aan de Vrouw brengt een fantastisch aanbod van boeiende en bijzondere vrouwen en hun passies. Er zijn workshops, er is kunst, er zijn optredens en muziek en er is volop mogelijkheid om andere inspirerende vrouwen te ontmoeten.

Sluit je aan bij de workshops over ouderschap of de knuffelworkshop. Kom één op één in contact met ondernemende vrouwen tijdens de In the Pinkture Speeddate. Wandel langs kraampjes van zelfstandige ondernemers op The Blackmarket. Geniet van literatuur en poëzie tijdens Cinnamon en kom tot bezinning tijdens de Bliev Picknick, een bijeenkomst waarbij dj Sjeazy Pearl een andere kant van zichzelf laat zien.

Het veelzijdige en interactieve programma start om 11.00 uur ‘s ochtends en gaat door tot ‘s avonds laat. De host van de dag is JNM the naked MC. DJ Shug la Sheeda draait muziek en er zijn bijzondere optredens: Tabulae Rasae staat op het podium en de dames van Loïs Lane verzorgen een exclusief optreden.

Ode aan de Vrouw is een initiatief van COC Nederland en Stichting Ondersteboven. Roest bevindt zich aan de Jacob Bontiusplaats 1 in Amsterdam. Zowel man als vrouw is welkom en de entree is gratis.

 

 

 

 

Categorie:
Festivals
Tags:
,