Wij zijn er voor Amsterdam en omstreken.

2013: COC Amsterdam e.o presenteert het RAINBOW-project: een nieuw lespakket voor voorlichting op scholen
1 maart 2023: Op 1 maart ondertekenden 14 partijen het provinciaal regenboogstembus akkoord 2023.
1 april 2016: Amsterdam viert 15 jaar homohuwelijk met I Amsterdam in regenboogkleuren
2014: oprichting van AmsterdamPinkPanel, een onderzoekspanel voor veiligheid van LHBT Amsterdammers
2021: COC Amsterdam bestaat 75 jaar!
8 april 2013: groot protest in Amsterdam tijdens bezoek Poetin
2015: start Cocktail, maatjesproject voor LHBT asielzoekers in Amsterdam en Almere
5 december 2015: Amsterdam vangt LHBT-vluchtelingen die daaraan behoefte hebben apart op.
30 augustus 2015: Amsterdam schaft verplichte geslachtsregistratie op gemeentelijke formulieren af
2016: EuroPride in Amsterdam
2016; COC Amsterdam e.o. bestaat zeventig jaar!

Doe mee!

Op verschillende manieren kun jij helpen om onze activiteiten in Amsterdam en omgeving mogelijk te maken, voor nu en de toekomst.

Steun COC

6o jaar Songfestival hits op een meezingavond

17 april 2015 -

Alle feestbeesten en fans van het Songfestival kunnen hun hart ophalen in de Ziggo Dome op vrijdag 15 mei. Het Songfestival Sing Along wordt een avond vol onvergetelijke hits, bekende artiesten en een geweldige sfeer. Ben jij klaar voor Nederlands grootste Songfestival meezing spektakel?

Dit jaar bestaat het Songfestival 60 jaar. Reden genoeg om het grootste meezingspektakel ooit rondom het Songfestival met een knallende line-up te organiseren. Zo’n 15.000 mensen kunnen in Ziggo Dome Amsterdam meezingen en dansen op bekende hits die, veelal, door de originele artiesten worden gezongen als; One good reason (Marlayne Sahupala), Hemel en Aarde (Edsilia Rombley), De Troubadour (Songfestivalwinnares Lenny Kuhr) en Vrede (Ruth Jacott). Zie voor de hele line-up de website of volg de Spotify playlist.

Natuurlijk treden ook de internationale sterren op, waaronder Johnny Logan die twee keer het Eurovisie Songfestival won (met What’s Another Year en Hold Me Now) en de jongste winnares van het Songfestival ooit: Sandra Kim (zong J’aime la vie op dertienjarige leeftijd). Daarnaast maken Brotherhood of Man (wonnen met Save Your Kisses for Me) en Alexander Rybak (behaalde met zijn nummer Fairytale de meeste punten ooit) hun opwachting.

Met de herkenbare songfestivalnummers die worden gezongen door de (inter)nationale artiesten, spetterende optredens, de danspasjes van vroeger en de grootsheid van nu, staat jullie een spectaculaire avond en een groot, gezellig meezingfeest te wachten. Alle teksten zijn goed zichtbaar op scherm dus warm die keeltjes maar alvast op.

Speciaal voor COC-leden: Backstage Experience kans

Speciaal voor alle COC-leden hebben we nu een unieke actie. Als je via de onderstaande link kaarten koopt voor het grootste Songfestival meezingspektakel van Nederland dan maak je kans op één van de vijf Backstage Experiences!

Je krijgt te zien hoe het er achter de schermen van zo’n groot spektakel eraan toegaat. Je loopt waar zij lopen, je bent waar zij zijn en er is een meet-and-greet. Je ontmoet de nationale en internationale sterren waar je op de avond zelf nog voluit op hebt meegezongen!

Jij bent er toch ook bij?! Koop dan hier je ticket!

Categorie:
Festivals
Tags:
,