Wij zijn er voor Amsterdam en omstreken.

2015: start Cocktail, maatjesproject voor LHBT asielzoekers in Amsterdam en Almere
1 april 2016: Amsterdam viert 15 jaar homohuwelijk met I Amsterdam in regenboogkleuren
2013: COC Amsterdam e.o presenteert het RAINBOW-project: een nieuw lespakket voor voorlichting op scholen
1 maart 2023: Op 1 maart ondertekenden 14 partijen het provinciaal regenboogstembus akkoord 2023.
2016: EuroPride in Amsterdam
30 augustus 2015: Amsterdam schaft verplichte geslachtsregistratie op gemeentelijke formulieren af
2021: COC Amsterdam bestaat 75 jaar!
2016; COC Amsterdam e.o. bestaat zeventig jaar!
5 december 2015: Amsterdam vangt LHBT-vluchtelingen die daaraan behoefte hebben apart op.
8 april 2013: groot protest in Amsterdam tijdens bezoek Poetin
2014: oprichting van AmsterdamPinkPanel, een onderzoekspanel voor veiligheid van LHBT Amsterdammers

Doe mee!

Op verschillende manieren kun jij helpen om onze activiteiten in Amsterdam en omgeving mogelijk te maken, voor nu en de toekomst.

Steun COC

SMASHING COC INDOOR TENNISTOERNOOI

19 maart 2013 -

HAARLEM – Na een geweldig 2012, waarin Haarlem Roze Stad van Nederland was, gaat COC Kennemerland verder met het organiseren van activiteiten voor de LHBT-gemeenschap in Haarlem en omstreken. Eén van de activiteiten welke voorkomt uit Haarlem Roze Stad, is het indoor tennistoernooi ‘Smashing COC’, dat zaterdagavond 13 april plaatsvindt in de Fablohal te Haarlem. Het toernooi ‘Smashing COC’ begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer tot 23.00uur duren. De kosten zijn slechts € 10,– per persoon voor leden en €12,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via de website van COC Kennemerland: www.coc-kennemerland.nl

Meedoen is belangrijker dan winnen
Of je nu heel goed kan tennissen, of het gewoon leuk vindt om een balletje te slaan is om het even. Iedereen vanaf 16 jaar kan en mag meedoen. Met wie je speelt of tegen wie blijft een verrassing tot het laatste moment. Wel zal er rekening gehouden worden met de verschillende speelniveaus. Er worden enkel dubbelwedstrijden gespeeld. Motto van het toernooi is: Gezelligheid en elkaar ontmoeten staan voorop! Vandaar dat er met dit toernooi geen prijzen te winnen zijn, noch punten te verdienen voor de ranking van de KNLTB. Het sportieve element staat immers hoog in het vaandel. Het gaat puur om de sport en het plezier en de daaraan verbonden gezelligheid. Ook wanneer je niet kan of wilt tennissen, ben je van harte welkom in de sfeervolle bar van de Fablohal.

Vol = Vol

Let op: er kan slechts een beperkt aantal deelnemers meedoen. Wil je graag meedoen? Ga dan snel naar de site: www.coc-kennemerland.nl. Hier vind je het inschrijfformulier en meer informatie over het toernooi Smashing COC.

Categorie:
Sport
Tags: