Wij zijn er voor Amsterdam en omstreken.

2015: start Cocktail, maatjesproject voor LHBT asielzoekers in Amsterdam en Almere
2016; COC Amsterdam e.o. bestaat zeventig jaar!
2014: oprichting van AmsterdamPinkPanel, een onderzoekspanel voor veiligheid van LHBT Amsterdammers
2016: EuroPride in Amsterdam
1 maart 2023: Op 1 maart ondertekenden 14 partijen het provinciaal regenboogstembus akkoord 2023.
5 december 2015: Amsterdam vangt LHBT-vluchtelingen die daaraan behoefte hebben apart op.
8 april 2013: groot protest in Amsterdam tijdens bezoek Poetin
2013: COC Amsterdam e.o presenteert het RAINBOW-project: een nieuw lespakket voor voorlichting op scholen
2021: COC Amsterdam bestaat 75 jaar!
30 augustus 2015: Amsterdam schaft verplichte geslachtsregistratie op gemeentelijke formulieren af
1 april 2016: Amsterdam viert 15 jaar homohuwelijk met I Amsterdam in regenboogkleuren

Doe mee!

Op verschillende manieren kun jij helpen om onze activiteiten in Amsterdam en omgeving mogelijk te maken, voor nu en de toekomst.

Steun COC

Gratis zelfverdedigingsseminar voor COC-leden

17 januari 2018 -

COC Amsterdam e.o. zet zich in voor een Nederland waar LHBTIQ+’s zich veilig kunnen voelen om zichtbaar zichzelf te zijn. Tijgertje LHBTIQ+ Zelfverdediging/Krav Maga biedt de LHBTIQ+-gemeenschap al meer dan 35 jaar lessen in zelfverdediging. Op 26 januari a.s. organiseren zij samen, speciaal voor COC-leden, een gratis zelfverdedigingsseminar Krav Maga: ‘s werelds realistische en effectieve zelfverdedigingssysteem.

Krav Maga is van oorsprong, een unieke zelfverdedigingsmethodiek. De laagdrempelige technieken zijn gebaseerd op de natuurlijke reflexen die men toont in gevaarlijke situaties. Je leert bij Krav Maga niet alleen jezelf te verdedigingen, maar ook alerter te zijn van je omgeving. Het levert daarnaast meer zelfvertrouwen, zelfdiscipline en doorzettingsvermogen op. Krav Maga behoort sinds enkele jaren tot het lesaanbod van Tijgertje LHBTIQ+ Zelfverdediging/Krav Maga en wordt gegeven door een instructeur van de International Krav Maga Federation (IKMF).

Tijden, locatie en benodigdheden
Het seminar vindt plaats op vrijdag 26 januari a.s. van 18:00 – 20:00 uur in Sporthal De Pijp (Lizzy Ansinghstraat 88, 1072 RD Amsterdam). Voor de training heb je nodig: sportkleding, sportschoenen en goede zin. Advies: draag geen sieraden i.v.m. mogelijke verwondingen. We verzamelen vanaf 18.00 uur en om 18.20 vetrekken we naar de zaal, om 18.30 start het seminar.

Aanmelden
Wil jij je aanmelden voor het seminar? Mail dan je naam, COC lidmaatschapsnummer en telefoonnummer naar zelfverdediging@tijgertje.nl o.v.v. ‘aanmelding COC-seminar Krav Maga 26/1/2018’. Er is een beperkt aantal plaatsen. Je ontvangt een bevestiging van deelname.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website of Facebook-pagina van Tijgertje LHBTIQ+ Zelfverdediging/Krav Maga of op de op de website of Facebook-pagina van IKMF Nederland.

Categorie:
Amsterdam, COC Amsterdam e.o., Discriminatie, Veiligheid
Tags:
, ,