Wij zijn er voor Amsterdam en omgeving.

5 december 2015: Amsterdam vangt LHBT-vluchtelingen die daaraan behoefte hebben apart op.
2016: EuroPride in Amsterdam
2016; COC Amsterdam e.o. bestaat zeventig jaar!
2015: start Cocktail, maatjesproject voor LHBT asielzoekers in Amsterdam en Almere
8 april 2013: groot protest in Amsterdam tijdens bezoek Poetin
2014: oprichting van AmsterdamPinkPanel, een onderzoekspanel voor veiligheid van LHBT Amsterdammers
2013: COC Amsterdam e.o presenteert het RAINBOW-project: een nieuw lespakket voor voorlichting op scholen
30 augustus 2015: Amsterdam schaft verplichte geslachtsregistratie op gemeentelijke formulieren af
1 april 2016: Amsterdam viert 15 jaar homohuwelijk met \'I Amsterdam\' in regenboogkleuren

Doe mee!

Op verschillende manier kun jij helpen om onze activiteiten in Amsterdam en omgeving mogelijk te maken, voor nu en de toekomst.

Steun COC

Opening Roze Maandag met spectaculaire acts

19 June 2013 -

Roze maandag 2013Na het succes van 2012 vindt de opening van Roze Maandag ook dit jaar plaats op het Pieter Vreedeplein in de binnenstad van Tilburg. Vanaf station Tilburg trekt de Roze Karavaan rond 13.00 uur van het station door het centrum naar het Pieter Vreedeplein waar Roze Maandag om 14.00 uur wordt geopend met een aantal bekende namen. En ook dit jaar wordt er weer een grandioos feest van gemaakt. Het plein wordt overspoeld door glitter, glamour en uitbundigheid. Tot 01.00 uur ’s nachts kunnen feestvierders hier hun energie kwijt.

3fm DJ’s Barend en Wijnand
Om 14.00 uur vindt de opening van Roze Maandag 2013 plaats op het Pieter Vreedplein. Tijdens de opening maken diverse bekende artiesten en DJ’s hun opwachting. Om te beginnen zullen 3FM DJ’s Barend en Wijnand het roze vuur bij de feestvierders ontsteken. Vorig jaar hebben zij voor hun radiowerk de prestigieuze Marconi Award voor Aanstormend Talent gewonnen. Enkele dagen daarvoor draaien ze vast warm bij KermisFM.

Dutch Diana Ross
Vervolgens neemt een rasechte roze diva de show over. Dankzij de samenwerking van Roze Maandag met het AIDS-fonds brengt the Dutch Diana Ross onvergetelijke discoclassics en soul. Ze neemt de feestvierders mee op een muzikale reis waarin glitter en glamour, prachtige jurken en de grootste hits van discoqueen Diana Ross het Pieter Vreedeplein omtoveren tot een discotheek.

Think Pink
Aansluitend neemt Future Ballroom met het grootse gratis dance event Think Pink het Pieter Vreedeplein over. Tot 1.00 uur wisselen diverse DJ’s elkaar af en transformeert de internationaal bekende VJ Veemee het plein om tot een dynamisch kunstwerk. Komende tijd wordt er nog veel meer bekend gemaakt over de line-up van Think Pink, maar ook over andere feesten en activiteiten. Via Facebook, Twitter en www.rozemaandag.nl blijven mensen op de hoogte.

Categorie:
Festivals
Tags:
,


  • Recent Posts